op At Monday
Bedrijven
Werken bij

VDHD Startservice

Welkom bij VDHD Startservice

VDHD Startservice: Pionieren in Inclusieve Schoonmaakdiensten in Nederland

Bij VDHD Startservice geloven we dat een écht schone werkomgeving verder gaat dan de oppervlakte. Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich door het empoweren van mensen met een beperking, door hen betekenisvolle werkgelegenheidskansen te bieden en hun integratie in de samenleving te bevorderen. Door met ons samen te werken, zorgen organisaties niet alleen voor hygiënische en gastvrije werkplekken, maar dragen ze ook bij aan een meer inclusieve gemeenschap.

Onze Unieke Aanpak

  • Inclusief Personeelsbestand: We zijn trots op ons toegewijde team van mensen met een beperking, die de kans krijgen om actief deel te nemen aan het arbeidsproces en hun vaardigheden bij te dragen.
  • Verbeterde Schoonmaakdiensten: Onze toewijding aan netheid gaat verder dan traditionele methoden. We zorgen ervoor dat elke werkruimte niet alleen schoon, maar ook echt hygiënisch is, wat een gezondere omgeving voor iedereen creëert.
  • Kwaliteitsgarantie: Hoogwaardige service is ons handelsmerk. We passen onze schoonmaakoplossingen aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, waarbij we tevredenheid en consistentie garanderen.
  • Gemeenschapsintegratie: Wanneer u kiest voor VDHD Startservice, ondersteunt u de sociale integratie van mensen met een beperking. Samen creëren we inclusieve werkplekken die onze gezamenlijke inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid weerspiegelen.

Onze Visie en Missie

Onze visie is om een leider te zijn in inclusieve werkgelegenheid, waarbij we maatstaven stellen op zowel de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten als onze maatschappelijke impact. We willen andere bedrijven inspireren om de waarde van een inclusief personeelsbestand te erkennen en ons te vergezellen in het maken van een verschil.

Onze missie is tweeledig: superieure schoonmaakdiensten leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen en onze teamleden empoweren door hen betekenisvolle loopbaanmogelijkheden en groeikansen te bieden.