Wordpress 2020

Online cursus Wordpress 2020

Wordpress 2020 | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Webdesign en de systemen die nodig zijn om een website te maken worden steeds complexer, en de ontwikkelingen op dit gebied gaan steeds sneller. Het is als ondernemer met behoefte aan een website binnen eigen beheer, de hobbyist of aspirant-webdesigner een onmogelijke opgave om deze, naast de eigen werkzaamheden, up-to-date te houden, zeker zonder technische achtergrond in het vak.

Daarom worden steeds meer WordPress themes en plugins ontwikkeld met jou, de eindgebruiker, in gedachten. Er zijn vele handige hulpmiddelen die je kan inzetten om zonder technische kennis van webdevelopment toch binnen één dag een mooie website online te zetten. En dat is exact de doelstelling van deze online cursus.

Doel van de cursus

Er zijn vele handige hulpmiddelen die je kan inzetten om zonder technische kennis van webdevelopment toch binnen één dag een mooie website online te zetten. En dat is exact de doelstelling van deze online cursus.

Wat kan je of ken je na de cursus

  •  Selectie van hosting
  •  WordPress installeren
  • Keuze van theme/vormgeving
  • Belangrijke instelling van WordPress en themes
  • Werken met de Gutenburg interface
  • Pagina’s vullen met content
  • Handige plugins en andere hulpmiddelen

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 4 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De studiebelasting van deze cursus is circa 8 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over 'Wordpress ' met als doel een eigen website te maken 

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Onderzoeken, Leren, Programmeren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: Video's, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. 

Aantal modules

Deze online training bestaat uit 4 modules.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

Klantgerichtheid
Omgang met details
Schriftelijke vaardigheid