Internetveiligheid

Online cursus Internetveiligheid

Ongeveer 70% van de internetgebruikers zullen dit jaar een of andere vorm van een cyberaanval ondervinden, ben jij een van hen? In deze online training leer je onder andere al je online accounts beveiligen en alle accountactiviteit te controleren. Daarnaast ontdek wat je moet doen bij een aanval

Vandaag de dag gebruiken meer mensen het internet dan ooit tevoren! Ongeveer 70% van de internetgebruikers zal dit jaar een of andere vorm van een cyberaanval ondervinden, ben jij een van hen?

Doel van de cursus

Ongeveer 70% van de internetgebruikers zullen dit jaar een of andere vorm van een cyberaanval ondervinden, wees bewust van alle gevaren en opties om dit te voorkomen.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Al je online accounts beveiligen
  • Een systeem gebruiken om veilige inloggegevens te genereren
  • Om alle accountactiviteit te controleren
  • Elk account 100% veilig te houden voor aanvallen
  • Het voorkomen van alle beveiligingsrisico’s voor elk account
  • Ontdek wat je moet doen bij een aanval

Duur en studiebelasting

De cursus 'Internetveiligheid' duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over ''internetveiligheid''. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: 

Lesmaterialen

De cursus ''internetveiligheid'' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie, Tools, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: E-book Security.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 23 modules. 

Toetsing

De cursus 'Internetveiligheid' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!