Leidinggeven-afdelingsbijdragen

Online cursus Leidinggeven, afdelingsbijdragen

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' presenteert je een doeltreffende methode om een goed overzicht te krijgen van de (financiële) bijdrage van jouw afdeling. Je leert om je afdeling optimaal te laten presteren door onder andere het toepassen van de Plan-Do-Check-Act-cirkel. 

Hoe realistisch is het wat de baas van jouw afdeling vraagt? Wil je een korte en krachtige uitleg om de bijdrage van jouw afdeling aan de onderneming scherp in beeld te krijgen? Volg dan deze compacte online cursus!

Doel van de cursus

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' presenteert je een doeltreffende methode om een goed overzicht te krijgen van de (financiële) bijdrage van de afdeling waar je zelf bij betrokken bent. Deze online training is praktisch en leert je onder andere werken met de Plan-Do-Check-Act-cirkel.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Verkrijgen (financieel) overzicht van jouw afdeling
  • Werken met Plan-Do-Check-Act-cirkel (PDCA)
  • Je afdeling optimaal laten presteren door verandermanagement en toepassen PDCA 

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor 1 week.

Doelgroep

De-learning is geschikt voor iedereen die in een leidinggevende positie betrokken is bij het denkwerk over hoe de eigen afdeling het beste kan bijdragen aan de onderneming als geheel.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' bestaat uit:VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Vragen en opdrachten, Samenvatting.

Toetsing

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!