Microsoft Excel Advanced

Online cursus Microsoft Excel Advanced: Formules en Functies

Werk jij veel met Excel en heb je de basis al onder de knie, maar heb je nog moeite met functies en formules? Dan is deze training perfect voor jou.

Excel is wereldwijd nog steeds één van de meest gebruikte softwarepakketten. En bijna iedereen kan wel werken met =som(). Toch gebruiken de meeste mensen maar een paar procent van alle mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld wat het verschil is tussen $A$1 en A$1? En weet je nog steeds niet hoe je van de foutmelding ‘#WAARDE!’ afkomt? Dan is het tijd voor deze training. We focussen hierin op formules en functies. Wil je af van veel handwerk bij dataverwerking en interpretatie? Start dan direct!

Duur van de online cursus Microsoft Excel Advanced: Formules en Functies

De online cursus “Microsoft Excel Advanced: Formules en Functies” duurt ongeveer 25 dagen op basis van circa 30 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Werk jij veel met Excel en heb je de basis al onder de knie, maar heb je nog moeite met functies en formules? Dan is deze training perfect voor jou.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: Onine lessen, Toetsen en een Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.