Verandermanagement

Online cursus Verandermanagement

De Online Training Verandermanagement is voor iedereen die zijn organisatie in beweging wil krijgen of voor een grote of kleine organisatieverandering staat en wil leren deze succesvol te begeleiden.

Verandering is de enige constante, zegt men vaak. En dat klopt voor veel organisaties ook wel. Er wordt veel bijgesteld, gereorganiseerd en gewijzigd. Maar met alleen het wijzigen van je strategie als organisatie ben je er nog niet. De mensen die voor je werken moeten ook mee in de verandering. Helaas ‘mislukken’ nog steeds veel verandertrajecten en blijft men werken zoals voorheen. Of er ontstaat veel weerstand en dan vertrekken er mensen die je liever wilde houden. Het begeleiden en managen van verandering is een vak op zich: een combinatie van sturen, organiseren, luisteren, aandacht houden en vertragen en versnellen. Wil je dit vak leren beheersen? Start dan met deze Online Training.

Duur van de online cursus Verandermanagement 

De online cursus “Verandermanagement” duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

De Online Training Verandermanagement is voor iedereen die zijn organisatie in beweging wil krijgen of voor een grote of kleine organisatieverandering staat en wil leren deze succesvol te begeleiden.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Weet je hoe je leiding geeft aan verandering - Weet je hoe je effectief communiceert en interacteert in verandertrajecten - Weet je hoe je organisatorisch een organisatieverandering vormgeeft.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.