Online cursus brieven samenvoegen in Word

Online cursus brieven samenvoegen
in Word

Er zijn hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van. Als je wilt weten hoe je brieven samenvoegt in één van de meest gangbare tekstverwerkingsprogramma's, dan vind je in deze korte en compacte online cursus alles wat je nodig hebt.

Sinds digitaal tekstverwerken mogelijk is, zijn er hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van. Als je wilt weten hoe je brieven samenvoegt in één van de meest gangbare tekstverwerkingsprogramma's, dan vind je in deze korte en compacte online cursus alles wat je nodig hebt.

De online cursus 'Brieven samenvoegen in Word 2010' legt stap voor stap uit wat je moet doen om een succesvolle 'mail merge' tot stand te brengen. Naast de juiste methodes om adressen te selecteren in een databestand, leer je samenvoegvelden invoegen in het bestand dat je in veelvoud de deur uit wilt sturen. Veelvoorkomende vergissingen worden besproken en voor gemaakte fouten wordt de weg naar een oplossing gewezen. Je raakt verder vertrouwd met het datumformat, werken met valuta en 'regels'. De e-learning is praktisch van opzet en laat je horen en zien wat je echt moet weten over dit onderwerp.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Brieven samenvoegen in Word 2010' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar werk of privé efficiënter wil omgaan met de mogelijkheden om het versturen van brieven aan meerdere adressen foutloos te automatiseren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Brieven samenvoegen in Word - Hoe je je mailings aan de basis efficiënter opzet' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Aanbevolen aanpak, Diverse oefen- en werkbestanden.

Toetsing

De online cursus 'Brieven samenvoegen in Word - Hoe je je mailings aan de basis efficiënter opzet' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!