Search engine advertising (adwords)

Online cursus Search Engine Advertising (AdWords)

Search Engine Advertising, afgekort SEA, is online adverteren. AdWords zijn de advertenties boven zoekresultaten in Google of aan de zijkant op websites. Wil je ook online adverteren, maar heb je geen idee hoe dit werkt? Dan is deze online cursus precies iets voor jou.

Deze online cursus leert je online adverteren en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Search Engine Advertising, afgekort SEA, is online adverteren. AdWords campagnes heb je vast wel eens gezien. Dat zijn de advertenties boven zoekresultaten in Google of aan de zijkant op websites. Wil je ook online adverteren, maar heb je geen idee hoe dit werkt? Dan is deze online training over zakelijk toepassen van Adwords in social media precies iets voor jou. Je leert o.a. hoe je een campagne opzet, bezoekersaantallen laat stijgen en inkomsten genereert. Verder leer je slim inkopen en resultaten zichtbaar maken. Er wordt simpel maar praktisch begonnen en je wordt geholpen van theorie naar het inkopen van je eerste advertenties.

Duur van de online cursus

De online training “Search Engine Advertising (AdWords)” duurt ongeveer 3 weken. Iedere dag komt er een ander onderdeel aan bod. Op deze manier kan je alle informatie goed opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die meer bezoekers op zijn/haar site wil of de naamsbekendheid wil vergroten.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.