Nederlands - d, t of dt

Online cursus Nederlands - d, t of dt

Nooit meer in de eerste selectieronde afgewezen worden om een sollicitatiebrief met d-, t- en dt-fouten? Vanaf nu doe jij het beter. In deze online cursus leer je wanneer je correct een d, t en dt gebruikt.

Nooit meer in de eerste selectieronde afgewezen worden om een sollicitatiebrief met d-, t- en dt-fouten? Vanaf vandaag nooit meer zulk soort fouten maken? Dat moet elke Nederlander aanspreken. Veel mensen breken zich al vanaf groep acht (of de zesde klas) elke keer opnieuw het hoofd over de vervoeging van werkwoorden. Het lijkt niet zo belangrijk, maar vroeg of laat ontdek je dat de vervoeging van het werkwoord er toch wel toe doet.

De online cursus Nederlands - 'd, t of dt - vervoegen van werkwoorden' neemt je stapsgewijs mee door het systeem van regels voor het vervoegen van het regelmatige werkwoord. Je maakt voor het eerst of opnieuw kennis met ''t kofschip'. Een zorgvuldig samengestelde set werkbladen helpt je ten slotte voor eens en voor altijd met het d-, t- of dt-probleem af te rekenen.

Duur van de online cursus
De e-kearning 'd, t of dt - Vervoegen van werkwoorden' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor mensen die eindelijk willen weten hoe het zit met die d, t of dt, of het nu gaat om sollicitanten dan wel om tekstschrijvers tegen wil en dank. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Leren, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen
De cursus 'd, t of dt - Vervoegen van werkwoorden - Foutloos werkwoorden in het Nederlands schrijven.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Werkbladen, Controleblad, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'd, t of dt - Vervoegen van werkwoorden - Foutloos werkwoorden in het Nederlands schrijven.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!