Persoonlijke kracht & uitstraling

Online cursus Persoonlijke kracht & uitstraling

Deze online cursus is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden. Dat kan je helpen om beter in je vel te zitten, zelfverzekerder te zijn en daardoor meer plezier te beleven aan je werk.

Persoonlijke kracht is essentieel voor werkplezier en succes. Hier moet je eigenlijk altijd aan blijven werken. Deze online training is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden. Dat kan je helpen om beter in je vel te zitten, zelfverzekerder te zijn en daardoor meer plezier te beleven aan je werk.


Doel van de cursus

De online training 'Persoonlijke kracht & uitstraling' helpt om je uitstraling te verbeteren door je persoonlijke kracht te ontdekken en daarop te vertrouwen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Meer inzicht in eigen kwaliteiten
  • Zicht op toepassen van eigen kwaliteiten
  • Herkennen van effect op anderen
  • Meer inzicht in eigen normen, waarden en overtuigingen

Duur en studiebelasting

De online training 'Persoonlijke kracht & uitstraling' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zelfverzekerder wil zijn, steviger in de schoenen wil staan en meer kracht wil uitstralen naar de omgeving.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Reflecteren, Leren.

Lesmaterialen

De online training 'Persoonlijke kracht & uitstraling' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.