Accountmanagement

Online cursus Accountmanagement

Accountmanagement is essentieel voor zakelijk succes. Met deze online cursus leg je een sterke basis om al die klanten blij en tevreden te houden.

Deze online cursus helpt je met je klanten tevreden te stellen en maakt deel uit van het thema management en marketing & sales.

Accountmanagement is essentieel voor zakelijk succes. Van je klanten moet je het immers hebben. Of het nu gaat om grote key-accounts of kleine trouwe klanten, al je klanten tevreden houden en juist bedienen is een uitdaging. Wanneer je te maken hebt met ontevreden of moeilijke klanten, komt het er echt op aan. Met deze online training “Accountmanagement” leg je een sterke basis om al die klanten blij en tevreden te houden. Je leert doelen stellen, strategie bepalen en de regie houden over al je klanten. Na afloop van de training weet je wat accountmanagement is, kan je realistische doelen voor het account formuleren, kan je bepalen welke accountmanagement strategie toegepast moet worden, kan je het account ondersteunen bij zijn beleidsvorming, kan je bepalen welk account als key-account behandeld moet worden en weet je waarom en hoe je afscheid kan nemen van klanten.

Duur van de online cursus

De online training “Accountmanagement” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt er een klein hoofdstuk behandeld, dit is zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze training is geschikt als je jouw succes bij klanten wil vergroten, wanneer je overweegt te gaan werken of al werkt in het sales- of accountmanagement, maar ook voor anderen die willen weten of begrijpen waarom die ene accountmanager zich juist zo opstelt en die andere juist weer anders. Ook voor mensen die overwegen te gaan studeren, maar eerst een indruk willen krijgen van wat het van inhoudt, is deze online training zeker geschikt.

Lesmaterialen

De online cursus “Accountmanagement” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online training “Accountmanagement” is er aan het eind van de training een terugblik met vragen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!