Goede functioneringsgesprekken voeren

Online cursus Goede functioneringsgesprekken voeren

De functioneringsgesprekken staan voor de deur en je moet als leidinggevende weer in gesprek met al je medewerkers over hun prestaties. Een perfecte kans om ze te motiveren het de aankomende periode nog beter te doen! Leer in deze online cursus hoe je jezelf goed kan voorbereiden, wat er allemaal aan bod moet komen en hoe je open minded kan coachen.

De functioneringsgesprekken staan voor de deur en je moet als leidinggevende weer in gesprek met al je medewerkers over hun prestaties. Een perfecte kans om ze te motiveren het de aankomende periode nog beter te doen! Leer in deze online cursus hoe je jezelf goed kan voorbereiden op een functioneringsbesprek, wat er allemaal aan bod moet komen en hoe je open minded kan coachen. In deze online cursus leer je precies hoe je dit in een gesprek aanpakt.

Duur van de online cursus

De online training “Het functioneringsgesprek in het kort” duur ongeveer 1 week. De training is opgebouwd uit korte stukjes, zodat de training makkelijk te volgen is naast een baan en je alle informatie goed op slaat.

Doelgroep

Deze training is perfect geschikt als je als leidinggevende functioneringsgesprekken moet gaan voeren en weer even scherp wil hebben hoe je dit effectief doet. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Lesmaterialen

De online cursus “Het functioneringsgesprek in het kort” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaten

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - Professionalisering