Het nut van feedback

Online cursus Het nut van feedback

In de online cursus “Het nut van feedback” leer je de basis van feedback. Zo leer je wat het nut is en wanneer je het beste feedback kan geven en hoe je dit doet. Het is een nuttige introductie in het thema.

Feedback, iedereen heeft er tegenwoordig mee te maken. Feedback heeft een negatief imago, maar feedback is zeker niet altijd negatief. Niet iedereen weet wat feedback inhoudt, dan is het verstandig deze training te volgen.

In deze online cursus “Het nut van feedback” leer je de basis van feedback. Zo leer je wat het nut is en wanneer je het beste feedback kan geven en hoe je dit doet. Het is een echte introductie in het thema.

Duur van de online cursus 

De online training “Het nut van feedback” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Heb je twijfels over het nut van feedback? Weet je eigenlijk niet precies wat feedback is of heb je geen idee waar je moet starten met je voornemen om goede feedback te gaan geven? Dan is deze training iets voor jou.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering