Online training Security Awareness

Security Awareness

Al onze informatie staat tegenwoordig online en Cybercriminaliteit is dan ook aan de orde van de dag. Het is daarom belangrijk dat je slim en veilig omgaat met je eigen informatie en die van anderen.

Deze training leert je veilig om te gaan met gegevens en maakt deel uit van de thema's veiligheid en ICT.

Al onze informatie staat tegenwoordig online en Cybercriminaliteit is dan ook aan de orde van de dag. Er is veel in het nieuws over Hackers, DDOS aanvallen en bijvoorbeeld datalekken. Het is daarom belangrijk dat je slim en veilig omgaat met je eigen informatie en die van anderen.

In deze online training leer je hoe dit werkt. Je leert over de gevaren en wat veilig is en niet. Is het bijvoorbeeld veilig alles in de ‘cloud’ op te slaan? En weet jij hoe je snel je computer versleuteld als je van je werkplek weg gaat? Dat leer je in deze training. Daarnaast gaan we in op virussen, hackpogingen, goede wachtwoorden en nog veel meer.

Duur

De online training “Security Awareness” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze Online Training is geschikt voor iedereen die veilig wil en/of moet werken. Niet alleen als je werkt met geheime informatie, maar ook voor iedereen die dagelijks veel online werkt met informatie van klanten bijvoorbeeld.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!