Stressmanagement

Online cursus Stressmanagement

Veel mensen ervaren stress op hun werk. Het is belangrijk om te snappen waar bij jou stress vandaan komt, zodat je weet wat je eraan kan doen. In deze online cursus ga je hier op een praktische manier mee starten. 

Deze cursus leert je om te gaan met stress. De e-learning Stressmanagement maakt deel uit van de thema's persoonlijke effectiviteit en gezondheid.

Veel mensen ervaren stress op hun werk. De mate van stress is vaak per persoon verschillen en ook per situatie. Het is belangrijk om te snappen waar bij jou stress vandaan komt, zodat je weet wat je eraan kan doen. Hiermee ga je een begin maken in deze introductietraining. Je richt je in de training op bewustwording.

In de online cursus “Stressmanagement” leer je jouw persoonlijkheidstype kennen. Ook krijg je antwoord op de vragen of je effectief bent, of je efficiënt werkt en of jij de stress onder controle hebt.

Duur

De online cursus “Stressmanagement” duurt ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een andere onderdeel aan bod. Dit is zo verdeeld, zodat je niet te veel informatie in een keer krijgt.

Doelgroep

Deze training past bij je als je stress ervaart op je werk en zoekt naar slimme manieren om er beter mee om te leren gaan.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - Professionalisering