Stressmanagement

Online cursus Stressmanagement

Veel mensen ervaren stress op hun werk. Het is belangrijk om te snappen waar bij jou stress vandaan komt, zodat je weet wat je eraan kan doen. In deze online cursus ga je hier op een praktische manier mee starten. 

Deze cursus leert je om te gaan met stress. De e-learning Stressmanagement maakt deel uit van de thema's persoonlijke effectiviteit en gezondheid.

Veel mensen ervaren stress op hun werk. De mate van stress is vaak per persoon verschillen en ook per situatie. Het is belangrijk om te snappen waar bij jou stress vandaan komt, zodat je weet wat je eraan kan doen. Hiermee ga je een begin maken in deze introductietraining. Je richt je in de training op bewustwording.

In de online cursus “Stressmanagement” leer je jouw persoonlijkheidstype kennen. Ook krijg je antwoord op de vragen of je effectief bent, of je efficiënt werkt en of jij de stress onder controle hebt.

Duur van de online cursus

De online cursus “Stressmanagement” duurt ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een andere onderdeel aan bod. Dit is zo verdeeld, zodat je niet te veel informatie in een keer krijgt.

Doelgroep

Deze training past bij je als je stress ervaart op je werk en zoekt naar slimme manieren om er beter mee om te leren gaan.

Lesmaterialen

De online cursus “Stressmanagement” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Heel veel succes!

Tags: Leiderschap - Professionalisering