Effectief vergaderen

Online cursus Effectief vergaderen

Veel bedrijven in Nederland hebben een echte vergadercultuur. Daar is niets mis mee, als die vergaderingen ook echt effectief zouden zijn. Dat is vaak niet het geval, vaak ontbreekt het aan structuur. Deze online cursus leer je hoe je effectief en energiek te vergaderen.

Veel bedrijven in Nederland hebben een echte vergadercultuur. Daar is niets mis mee, als die vergaderingen ook echt effectief zouden zijn. Dat is vaak niet het geval, vaak ontbreekt het aan structuur. Ook is er niet echt een voorzitter of neemt deze zijn/haar rol niet en wordt er extra lang vergaderd, omdat niemand tijd had voor de voorbereiding er van. Door een aantal sterke vergadertechnieken en goede structuur kan je dit veel efficiënter inrichten. Daarmee bespaar je tijd voor iedereen die aanwezig is.


In de online cursus “Effectief vergaderen” leer je te begrijpen wat het nut van vergaderen precies is, in welke samenstelling en met welke rollen vergaderen effectief is en wat je kan doen om energiek en effectief te vergaderen.

Duur

De online cursus “Effectief vergaderen” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een wordt er een klein hoofdstuk behandeld, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die vergadert en zich afvraagt waarom het niet nuttig of saai is. Je hoeft geen voorzitter te zijn om deze training te volgen, ook voor deelnemers aan een vergadering is hij nuttig.

Toetsing

Bij de online training “Effectief vergaderen” is er geen toetsing.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.