De STARR-methode

Online cursus De STARR-methode

De STARR-methode wordt veel gebruikt bij sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld in coaching. Deze compacte online cursus is gericht op het leren kennen van de methode en deze direct toepassen. Alle letters worden kort en bondig doorlopen, waar de letters voor staan en wat er hierbij gedaan wordt.

De STARR-methode wordt veel gebruikt bij sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld in coaching. Deze compacte online cursus is gericht op het leren kennen van de methode en deze direct toepassen.
In de online cursus “De STARR-methode” leer je wat de STARR-methode is en hoe je de methode kan toepassen in een gesprek. Alle letters worden kort en bondig doorlopen, dus waar de letters voor staan en wat er hierbij gedaan wordt. Hiermee heb je een sterke methode in je rugzak om effectieve gesprekken mee te voeren.

Duur van de online cursus

De online training “De STARR-methode” duurt ongeveer 1 week. Elke dag wordt er een onderdeel (een letter) van de methode behandeld. Dit is zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is voor mensen die willen leren de STARR-methode toe te passen. Het is een specifieke uitleg van hoe de methode werkt en hoe je hem toepast. Voorkennis is niet vereist.

Certificaat

Na het volgen van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering