Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid

Online cursus Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid

Deze cursus helpt je om inzicht te krijgen in jouw eigen duurzame inzetbaarheid en leert je hoe je actief kunt werken aan je gezondheid, ontwikkeling, motivatie en werk-privébalans.

Duurzame inzetbaarheid betekent dat je gezond, gemotiveerd en bekwaam blijft, zodat je nu en in de toekomst je werk goed kunt blijven doen. Of je nu jong of oud bent, aan het begin van je carrière staat of al jaren ervaring hebt, het is belangrijk om te blijven werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid.

In deze cursus kijken we naar hoe je zelf kunt werken aan je duurzame inzetbaarheid. Wat kun je doen om gezond, gemotiveerd en vaardig te blijven in je werk? Welke verantwoordelijkheid heb je daarin zelf, en welke verantwoordelijkheid ligt bij je werkgever? We geven praktische tips en voorbeelden die je kunnen helpen om hiermee aan de slag te gaan.

Doel van de cursus

Deze cursus "Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid" helpt je om inzicht te krijgen in jouw eigen duurzame inzetbaarheid en leert je hoe je actief kunt werken aan je gezondheid, ontwikkeling, motivatie en werk-privébalans. Het doel is om je te voorzien van praktische tips en strategieën zodat je nu én in de toekomst gezond, gemotiveerd en vakbekwaam kunt blijven werken.

Wat kan je of ken je na de cursus

Na het volgen van deze cursus weet je:

  • Wat duurzame inzetbaarheid is
  • Hoe je actief aan de slag kunt met je eigen duurzame inzetbaarheid
  • Hoe je kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid.
  • Hoe je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen en leren.
  • Hoe je een gezonde werk-privébalans kunt behouden.
  • Hoe je effectieve doelen kunt stellen voor persoonlijke en professionele groei.
  • praktische tips om gemotiveerd en betrokken te blijven in je werk.

Duur en studiebelasting

De cursus "Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid" duurt ongeveer 30 minten. Wil je het maximale rendement uit de cursus halen, maak dan ook alle praktische opdrachten. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor werknemers van alle leeftijden en carrièreniveaus die willen werken aan hun duurzame inzetbaarheid en zowel nu als in de toekomst gezond en gemotiveerd willen blijven werken.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden:  zelfinzicht, kennis en toekomstvisie.

Lesmaterialen

De cursus "Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid" bestaat uit waardevolle informatie, handige tips, toetsvragen en een praktische opdracht.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Tijdens de cursus zul je je kennis kunnen testen door middel van enkele toetsvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus "Zo werk je zelf aan jouw duurzame inzetbaarheid" bevat enkele toetsvragen en een praktische opdracht.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Probleemanalyse
Stressbestendigheid
Toekomstvisie
Zelfinzicht