Programmeren met HTML & CSS

Online cursus Programmeren met HTML & CSS

De behandelde basistalen in deze online cursus  bieden een uitstekende basis voor startende programmeurs. Je leert o.a. teksten en pagina's opmaken en er wordt een klein tipje van de sluier opgelicht van JavaScript, de taal die een webpagina dynamisch maakt.

Deze praktische online cursus leert je programmeren met HTML en CSS en maakt deel uit van het thema ICT & programmeren.

HTML en CSS zijn essentiele programmeertalen voor iedereen die zelf websites wil maken en wil begrijpen wat hier nu eigenlijk achter zit. In de online cursus Programmeren met HTML & CSS leer je de noodzakelijke basisvaardigheden. Deze basistalen zijn perfect voor startende programmeurs. Je leert de tekst opmaken. En er wordt een heel klein tipje van de sluier gegeven van JavaScript, de taal die een webpagina dynamisch maakt. Volg deze training op je desktop, omdat je zelf aan de slag gaat met programmeren.

Duur van de online cursus

De online training “Programmeren in HTML & CSS” duurt ongeveer 1 Maand. Elke dag worden er kleine hoofdstukken behandeld, op deze manier sla je alles goed op.

Doelgroep

Deze opleiding is perfect geschikt als je wil beginnen met leren om websites te gaan bouwen en vormt een goede basis voor vervolgtrainingen waarin je verder de diepte in gaat. 

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen