Digitale fotografie

Online cursus Digitale fotografie

Wil je graag goed worden in fotograferen? Start dan met deze Online cursus. Je leert alle basistechnieken en doet genoeg kennis op om jouw fotografie te verbeteren. Je start met een basisbegrip van de werking van camera’s en bouwt op naar het leren kennen van de instellingen op je camera en het goed beoordelen van je omgeving om kwaliteitsfoto’s te maken.

Wil je graag goed worden in fotograferen? Start dan met deze online cursus. Je leert alle basistechnieken en doet genoeg kennis op om jouw fotografie te verbeteren. Je start met een basisbegrip van de werking van camera’s en bouwt op naar het leren kennen van de instellingen op je camera en het goed beoordelen van je omgeving om kwaliteitsfoto’s te maken. Dit kan zelfs met een simpele smartphone of compact camera al grote verbeteringen opleveren.

De cursus is zeer praktisch ingestoken. Je leert dagelijks nieuwe theorie maar je start daarnaast ook direct met het maken van foto’s om instellingen en de resultaten te kunnen leren (her)kennen en vergelijken. Zo bouw je inzicht en ervaring op tijdens het leren.

Voor wie is deze online cursus Digitale fotografie bedoeld?

Digitale fotografie is voor iedereen die wil starten met betere foto’s maken. Je moet uiteraard beschikken over een camera om foto’s mee te maken. Zorg dat je hierop minimaal de diafragma en sluitertijd kan instellen. Dit kan op de meeste moderne smartphones. Geen idee wat bijvoorbeeld diafragma is? Dat is nog meer reden om deze training te gaan volgen. Je ontdekt het vanzelf.

Wat je leert.

Leer de basis van fotograferen en hoe fototoestellen werken. Leer hoe je simpel de juiste context creëert voor een goede foto. Leer werken met Diafragma, sluitertijd en lichtgevoeligheid (ISO) om betere foto’s te maken.