At Monday
Introductie ITIL

Online cursus Introductie ITIL

ITIL staat voor Information Technology Infrastructure Library. Een effectieve standaard voor het inrichten van je IT Service Management. Wil je weten hoe ITIL werkt en hoe je het kan inzetten? Start dan vandaag nog met deze online cursus.

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is geen methode of model, maar eerder een reeks van best practices (de beste praktijkoplossingen) en concepten. Het resultaat van procesimplementatie met behulp van ITIL is vergelijkbaar met de ISO 9000-regulering in de niet-ICT-branche, waarbij alle onderdelen van de organisatie zijn beschreven en in een bepaalde hiërarchie qua bevoegdheid/verantwoordelijkheid zijn gerangschikt.

ITIL is een effectieve standaard voor het inrichten van je IT Service Management. Wil je weten hoe ITIL werkt en hoe je het kan inzetten? Start dan vandaag nog met deze online cursus. Je leert dan effectief en compact de basis van ITIL. Een ideale en toegankelijke warming-up om later op te gaan voor je officiele ITIL certificering.

Duur van de online cursus

De online training “Introductie ITIL” duurt ongeveer 1 week. Elke dag wordt er een klein hoofdstuk behandeld, dit is zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze online ITIL introductie is perfect geschikt voor starters. Overweeg je de ITIL werkwijze te gaan hanteren maar heb je nog geen kennis van de methode en werkwijze? Dan is deze introductie je perfecte start.

Leerdoelen

Na het volgen van deze Online Training weet je wat ITIL inhoudt, je weet hoe je het kan toepassen in je werk en hebt kennis gemaakt met alle aspecten van het ITIL framework.

Lesmaterialen

De online training “Introductie ITIL” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online cursus “Introductie ITIL” is er aan het eind van de training een terugblik met vragen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!