Zakelijk Engels

Online cursus Zakelijk Engels

Met deze online cursus leg je een goede basis voor zaken doen in het Engels. We gaan in op de juiste aanspraak van mensen, jezelf introduceren, vertellen wat je organisatie doet en meer. 

Deze online cursus leert je zaken doen in het Engels en maakt deel uit van het thema communicatie & presentatie.

Let op, deze online cursus start direct volledig in het Engels. Maar maak je geen zorgen, we bouwen het rustig op. Het taalniveau sluit goed aan bij mensen die al wel aardig Engels spreken maar ook de zakelijke aanspraak willen leren. Met deze training leg je een goede basis voor zaken doen in het Engels. We gaan in op de juiste aanspraak van mensen, jezelf introduceren, vertellen wat je organisatie doet en meer. Hiermee leer je direct de juiste woorden gebruiken en leer je formaliteiten kennen zodat je iedereen correct kan aanspreken.

Weet je niet zeker of je het niveau Engels aan kan? Start dan gewoon de online training en bekijk of je de eerste dag goed kan volgen.

Duur

De online training “Zakelijk Engels” duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het zakelijk gebruik van de engelse taal. Een zekere basis kennis van het Engels is nuttig.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!