Basis rekenvaardigheden

Basis rekenvaardigheden

Deze Online Training is voor iedereen zijn basiskennis wil vergroten op het gebied van rekenvaardigheden zoals: Algemene regels en trucs, percentages berekenen, breuken berekenen, gemiddelden, romeinse cijfers en tIjdseenheden.

Rekenvaardigheden zijn niet alleen op school relevant. Ook in het dagelijks leven en in je werk kunnen basisvaardigheden zeer goed van pas komen. Is je kennis wat weggezakt en weet je niet alle regels en uitgangspunten meer? Start dan deze training. We starten eenvoudig en binnen een week ben je weer goed op de hoogte.

Duur

De online training “Basis rekenvaardigheden” duurt ongeveer 1 week. Elke dag wordt er een klein hoofdstuk behandeld, dit is zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze Online Training is voor iedereen zijn basiskennis wil vergroten op het gebied van rekenvaardigheden. Hier is geen financiele opleiding als basiskennis voor nodig.

Lesmaterialen

De online training “Basis rekenvaardigheden” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Bij de online training “Basis rekenvaardigheden” is er aan het eind van de training een terugblik met vragen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je jezelf en laat je dat ook aan anderen zien!