Medische basiskennis

Online cursus Medische basiskennis

Deze Online cursus is voor mensen met een medische interesse. Medische basiskennis is zeer praktisch voor iedereen die in de zorg werkt en graag een basis aan kennis wil hebben. Ben je reeds bijvoorbeeld verpleegkundige dan kan deze training fungeren als een praktische opfrisser van je kennis.

Medische basiskennis is relevant voor zeer veel zorgprofessionals. In veel opleidingen is dit als vak opgenomen maar niet voor iedereen is dit vaste kost. Daarvoor is deze online cursus. Of je nu je kennis wilt opfrissen of nog helemaal niet thuis bent in bijvoorbeeld de basiskennis van het menselijk lichaam. Deze training is perfect om eenvoudig alle kennis tot je te nemen.

Duur van de online cursus

De online training “Medische basiskennis” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze Online Training is voor mensen met een medische interesse. Medische basiskennis is zeer praktisch voor iedereen die in de zorg werkt en graag een basis aan kennis wil hebben. Ben je reeds bijvoorbeeld verpleegkundige dan kan deze training fungeren als een praktische opfrisser van je kennis.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Leerdoelen

Door deze online cursus:

- Kan je de bouw en de functie van het skelet beschrijven - Kan je uitleggen hoe het hart is opgebouwd en hoe het werkt

- Kan je de bloedsomloop met zijn slagaderen, aderen en haarvaten beschrijven

- Kan je uitleggen hoe de spijsvertering werkt in ons lichaam

- Kan je de werking van de huid uitleggen.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!