Google SEO

Online cursus Google SEO

Google biedt talloze diensten aan om bedrijven en hun doelgroep dichter bij elkaar te brengen. In deze online training leer je hoe een zoekmachine werkt en hoe hoog jouw website staat in de zoekresultaten. Na deze cursus weet je hoe Google jouw bedrijf kan helpen en heb je al een eerste voorsprong op je concurrent.

Wat kan ik doen om beter vindbaar te zijn in Google? Hoe kan ik in Google adverteren? Hoe zie ik hoeveel bezoekers er op mijn site komen? Hoe werken de zoekmachine, Google Analytics, Google Alerts en Google AdWords, Google+, Google Offers, Google Wallet, Google Translate voor ondernemers en nog veel meer Google diensten?

Ook voor kleinere ondernemers en lokaal opererende bedrijven biedt Google volop kansen en bewijst het keer op keer zijn nut als verbindende schakel tussen klant en bedrijf. Google biedt talloze diensten aan om bedrijven en hun doelgroep dichter bij elkaar te brengen. De meeste van deze diensten zijn zelfs volledig gratis te gebruiken.

Leer ook hoe een zoekmachine werkt en hoe hoog jouw website staat in de zoekresultaten. Na deze training weet je hoe Google jouw bedrijf kan helpen en heb je al een eerste voorsprong op je concurrent.

Voor wie?

  • Zzp'ers of internetmarketeers die nu eens duidelijk uitgelegd willen krijgen hoe de zoekmachine Google werkt
  • Studenten of werkzoekenden die graag hun cv willen versterken