Lean Six Sigma

Online cursus Lean Six Sigma

Lean six Sigma is bekend van het reduceren van verspillingen in de organisatie. Deze online cursus leert je de basis. Met elke dag een kleine opdracht word je geprikkeld om je kennis te vergroten, en begin je direct met  zoeken naar de grote verspillers in jouw organisatie.

Lean Six Sigma is een bekende methode. Met name lean is natuurlijk bekend van het reduceren van verspillingen in de organisatie. Met name in de laatste jaren lijkt het of de methode meer en meer toegepast wordt. Met veel bezuinigingen en reorganisaties kan dat ook veel opleveren. Deze online training leert je de basis van de werkwijze. Met elke dag een kleine opdracht of bijvoorbeeld een kennisquiz word je geprikkeld om je kennis te vergroten, maar ook om bijvoorbeeld te zoeken naar de verspillers in jouw organisatie.

Duur online cursus

De online training “Lean Six Sigma” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze cursus is voor alle proces managers, directeuren, operationeel managers en iedereen die gaat over de efficiëntie van werk in zijn organisatie.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!