Horeca tijger

Ben je gepassioneerd door de wereld van eten, drinken en gastvrijheid? Of je nu ambities hebt om een café te openen, de volgende topchef wilt worden, of je vaardigheden in de horeca wilt verfijnen, onze horecacursussen zijn de sleutel tot jouw succes! Deze cursussen biedt alles van basistechnieken in de keuken tot geavanceerd restaurantmanagement. Je leert over werken in de horeca, teammanagement, voorraadbeheer, en het creëren van een onvergetelijke klantervaring. Met Studdy verander je jouw enthousiasme voor de horeca in een bloeiende carrière vol mogelijkheden!

Horeca tijger

Het aanbod

Basiskennis van EHBO
Basiskennis van EHBO
  • E-learning
  • 4 uur
  • 10
Als de koning je klant zou zijn
Als de koning je klant zou zijn
  • Audioboek
  • 3 uur
  • 9,3
Ultieme klantgerichtheid
Ultieme klantgerichtheid
  • E-learning
  • 1 uur
  • 9,1
Basis verkoopgesprek voeren
Basis verkoopgesprek voeren
  • E-learning
  • 8 uur
  • 9
Kassawerkzaamheden
Kassawerkzaamheden
  • E-learning
  • 8 uur
  • 8,9
Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden
Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8,8
Klanttypen
Klanttypen
  • E-learning
  • 9 uur
  • 8,5
Agressieve klanten
Agressieve klanten
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8,5
Klachtenbehandeling horeca
Klachtenbehandeling horeca
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Kascontrole
Kascontrole
  • E-learning
  • 2 uur
Werken met wisselgeld
Werken met wisselgeld
  • E-learning
  • 1 uur
Klantgericht denken en handelen
Klantgericht denken en handelen
  • E-learning
  • 1 uur
Krachtig contact met je klant
Krachtig contact met je klant
  • E-learning
  • 1 uur
Verkoop in de supermarkt - AGF Groenten
Verkoop in de supermarkt - AGF Groenten
  • E-learning
  • 2 uur
  • 10
Verkoop in de supermarkt - AGF Fruit
Verkoop in de supermarkt - AGF Fruit
  • E-learning
  • 2 uur
Kaas basiskennis
Kaas basiskennis
  • E-learning
  • 2 uur
  • 10
Kaasbehandeling en kaasverkoop
Kaasbehandeling en kaasverkoop
  • E-learning
  • 2 uur
Werken in de supermarkt - Vlees
Werken in de supermarkt - Vlees
  • E-learning
  • 2 uur
Efficiënt voorraadbeheer
Efficiënt voorraadbeheer
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Winkeldiefstal voorkomen
Winkeldiefstal voorkomen
  • E-learning
  • 1 uur
Doelgerichte presentatieplanning (Retail)
Doelgerichte presentatieplanning (Retail)
  • E-learning
  • 14 uur
Basiskennis van bedrijfshulpverlening (BHV)
Basiskennis van bedrijfshulpverlening (BHV)
  • E-learning
  • 3 uur
Bereidingstechnieken voor in de keuken
Bereidingstechnieken voor in de keuken
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Vlees, wild en gevogelte
Vlees, wild en gevogelte
  • E-learning
  • 1 uur
Dranken bereiden en serveren
Dranken bereiden en serveren
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Hygiëne in de horeca
Hygiëne in de horeca
  • E-learning
  • 1 uur
Thee in de horeca
Thee in de horeca
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Voedselallergie en veiligheid
Voedselallergie en veiligheid
  • E-learning
  • 1 uur
Sociale hygiëne
Sociale hygiëne
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Human2human: de nieuwe klantrelatie
Human2human: de nieuwe klantrelatie
  • Audioboek
  • 3 uur
  • 10